Rent a car Timisoara Aeroport – Cum puteti beneficia de acest serviciu

Inchiriatul unei masini pare sa aiba mai multe beneficii decat dezavantaje. Deloc surprinzator, tot mai multi oameni aleg aceasta varianta in locul oricarui mijloc de transport in comun. Evident, un aspect important, mai ales in cazul firmelor de rent a car Timisoara aeroport, este nivelul de staisfactie al clientilor. O atitudine empatica si orientata spre client face mult pentru orice firmaca doreste sa lase o impresie pozitiva asupra clientilor.

Satisfactia clientilor este importanta

O firma care inchiriaza masini la aeroportul Traian Vuia nu se poate lasa pe o ureche cand vine vorba de clienti. Timp de multi ani, firmele de inchirieri masini in astfel de locatii au beneficiat de o anumita nepasare din partea clientilor, si au avut grija sa le incarce nota de plata, mai ales celor care faceau rezervari online. Problema incepea cand se afisa un anumit tarif de baza, iar apoi erau adaugate fel de fel de taxe si comisioane, precum, taxa de concesiune, sau taxa de aeroport. In ziua de azi, clientii trebuie sa fie atenti la acest fel de practici, deoarece chiar daca pretul din reclama este de 70 de Ron, exista posibilitatea ca nota de plata sa fie substantial mai mare.

Chiar si cu aceste neajunsuri in cale, inchirierea unei masini este o necesitate. Cand vizitati un oras, cea mai buna cale de a explora toate locurile interesante este folosind o masina. Pentru rutine zilnice in orasul de rezidenta puteti folosi masina proprie, dar pentru deplasari pe distante lungi, sa apelezi la o firma de inchirieri auto este mult mai practic si avantajos.In loc sa parcurgeti kilometri multi cu masina proprie, marind astfel kilometrajul ei si scazandu-i valoarea de piata, inchirierea unei masini de la un rent a car Timisoara aeroport este o idee foarte buna. In pretul de inchirieri este inclusa si remorcarea masinii, in caz ca va fi nevoie de asa ceva.

Asta nu inseamna ca puteti inchiria orice masina. Trebuie sa va pregatiti in avans. Multi turisti cred ca toate firmele de rent a car aeroport sunt la fel, insa preturile difera si pot varia destul de mult de la o firma la alta.

Ce trebuie sa va amintiti cand inchiriati o masina, sfaturi oferite de:

Maya Rent a car
Piata Balcescu nr. 1
Timisoara 300229, Timis
office@rentacarmaya.ro
0723393408, 0748503780

Tineti minte aceste sfaturi cand va pregatitit sa apelati la inchirierea unei masini. Va vor ajuta sa evitati probleme neplacute mai tarziu.

Verificati costurile adevarate

Interesati-va de eventuale taxe legate de combustibil pentru a evita platirea unor comisioane exagerate, incaz ca nu respectati regulile impuse de firma de inchirieri auto Timisoara. Puteti oricand sa solicitati masina cu plinul facut, dar retineti, daca nu veti consuma tot combustibilul, veti plati pentru ceva ce nu folositi.

Locatia de predare a masinii

In unele cazuri, firmele de rent car va vor taxa suplimentar daca nu livrati masina la aceeasi locatie de unde ati preluat-o. Acest cost suplimentar poate fi influentat de tipul masinii, agentie aleasa, orasul etc.Rent a car Sandero

Interesati-va de comisioanele de kilometri

Este mai indicat daca alegeti o masina fara limita de kilometri; in caz contrar, limitati-va la cei permisi prin contract. Altfel riscati sa platiti o taxa aditionala pentru fiecare km parcurs in plus.

Taxe extra pentru curatarea masinii

Stati departe de aceasta taxa. Cele mai multe companii de inchirieri auto va vor taxa extra daca returnati masina murdara. Cel mai indicat sa sa o curatati inainte de a o preda.

Capcana asigurarii inchirieri masini Timisoara

Ar trebui sa refuzati asigurarea oferita de agentia de rent a car Timisoara aeroport? Daca asigurarea automobilului dvs nu acopera si masinile inchiriate, ati putea fi in necaz mare daca sunteti implicat intr-un accident. Mai mult, daca conduceti sub influenta alcoolului, asiguratorul dvs nu va plati dauna. Cea mai buna solutie este sa va analizati polita de asigurare.

Daca va faceti temele inainte sa inchiriati o masina din aeroport, veti beneficia de un sejur minunat fara experiente neplacute din partea companiei.