Cum sa faci bani ca model de videochat

Acest articol arata cum sa faci bani ca un model de videochat. Acesta contine sugestii si sfaturi potrivite pentru toate nivelurile, de la incepator la model experimentat. Articolul iti ofera informatii de baza de care ai nevoie  dar de asemenea poate  raspunde oricaror ingrijorari sau temeri pe care le-ai putea avea. Cu acest articol, vei incepe sa mergi pe calea potrivita spre a face bani in timp scurt. Daca vreodata te-ai gandit sa faci cariera ca model de videochat sau ai cautat o metoda sa lucrezi de acasa si sa faci bani in timpul tau liber, atunci acest articol este pentru tine. Urmeaza acesti pasi inainte de a incepe.

  1. Cauta o companie care angajeaza sau inregistreaza modele independente. Acestea percep un procent din bani, dar ele (cel putin mare parte dintre companii) ofera ceva in schimb modelelor cum ar fi promovarea modelului pe site, suport tehnic, training si rezolva orice plangere asupra dreptului de autor daca orice material ajunge pe Internet.
  • Unele studiouri vor sponsoriza chiar si echipamentul pentru modelele ce lucreaza de acasa. Modelele care lucreaza in studio vor beneficia de echipament de inalta calitate cum ar fi camera Hd cu telecomanda (cele mai bune costa peste 1000$ si modelul trebuie sa il cumpere singur), lumini de studio etc.. Un exemplu de astfel de companie este Angels Studio, un studio de videochat in Timisoara.
  1. Fii atenta la cat de mult e dispus un studio sa plateasca. Vei gasi un numar de studiouri care te vor plati 20% din incasari. Asta poate parea putin dar 20-25% este un standard in industrie. Cea mai mare parte a incasarilor raman in studio pentru a-i ajuta sa plateasca pentru promovare si taxele pentru cardurile de credit.
  1. Intreaba studioul cum si cand platesc. Noua din zece studiouri iti vor trimite CEC-uri la fiecare doua saptamani. Altele platesc saptamanal, si unele platesc zilnic catre un cont Paypal. Unele agentii (dar nu multe) te vor plati zilnic.

Studio de videochat

  1. Trimite documentele necesare pentru a te asigura ca ai permisiunea legala sa lucrezi. Aceasta informatie este foarte importanta atunci cand lucrezi ca model de videochat. Aceste documente sunt de obicei necesare sub forma de imagine .jpeg. Exemple ar fi o fotografie dupa cartea de identitate, contract de model semnat si formularul 2257 semnat.
  1. Cere sfaturi de la studio sau ajutor daca nu esti sigura ce trebuie sa faci. Un studio bun iti va da tot ce ai nevoie pentru a avea succes si iti va oferi un reprezentant personal care te va ajuta sa reusesti.

Daca nu stii daca sa alegi un studio de videochat sau sa mergi pe cont propriu, acest articol te poate ajuta.