Automobile Opel – Potrivite pentru tine?

Asa cum spune si sloganul, constructorul German traieste pentru masini. Radacinile germane, experienta inginerilor, pasiunea, implicarea si atentia la detalii, fac din Opel o parte esentiala a vietii noastre. Foarte cunoscute pentru fiabilitate si costurile reduse la intretinere, autoturismele Opel au o istorie indelungata. Fondata in 1862 de catre Adam Opel, companía incepe cu masini de cusut si biciclete, abia apoi, in 1899, constructorul da startul la productia de masini.

In anul 1929 pachetul majoritar de actiuni a fost cumparat de compania americana General Motors,care detine si astazi Opel. Printre marcile companiei se numara: Opel Agila, Ampera , Antara, Astra, Calibra, Corsa, Frontera, GT, Insignia, Meriva, Omega, Tigra, Vectra, Vivaro si Zafira. Opel cuprinde o gama larga de autoturisme, de la modele mici, de oras, Corsa sau Astra, modele sport precum Opel GT, Astra OPC sau Corsa OPC si, mai nou, Insignia OPC, la modele de familie si anume Zafira. Opel Corsa 2014

Modelele OPC-Opel Performance Center

Daca vrei sa iesi din anonimat, comanda o varianta OPC de la Opel. Cu siguranta vei fi remarcat. Sunt rapide, distractive si puternice, dispun de un sasiu coborat si imbunatatit, au program electronic de stabilitate, sistem de control al tractiunii si discuri de frana imense pe toate rotile. De ce sa conduci o masina buna cand poti conduce una excelenta?

Modele OPC, fie ca vorbim de Corsa, Astra sau Insignia au un profil puternic, un design interior si exterior ce ii confera un aspect unic si inconfundabil. Variantele OPC beneficiaza de culori dinamice si distincte, precum si o postura mai personala si mai agresiva pe sosea. De asemenea, ofera stilizarea aerodinamica a caroseriei OPC si jantele distincte OPC atragatoare care imbunatatesc vizibil aspectul autoturismului si starea de spirit a soferilor pasionati.

Opel Insignia 2014

Cea mai puternica ediþie produsa vreodata de Opel este Insignia OPC. Acesta dezvolta o putere de pana la 239 kW (325 cp), dispune de transmisie manuala, si are un cuplul de 435 Nm. Toate acestea asigura o accelerare de la 0 la 100 km/h in numai 6 secunde si o viteza maxima limitata de 250 km/h sau 270 km/h. Fie ca esti posesorul unei astfel de masini, fie a unei variante de serie, la un moment dat autoturismul tau va avea nevoie de piese de schimb. Producatorii recomanda píesele originale Opel, dar sigur ca poti lua in calcul si o varianta aftermarket, important este sa fie de calitate .