Alegerea unei locatii potrivite pentru o companie de vanzari si reparatii de telefoane mobile

Atunci cand intentionati sa lansati o companie ce vinde sau repara telefoane mobile, este important sa retineti ca locul unde intentionati sa porniti afacerea ar putea favoriza sau ar putea afecta business-ul. De exemplu, ar fi dezastruos pentru dumneavoastra sa o situati intr-o zona cu trafic redus, ca de exemplu intr-o suburbie – rareori ati avea oameni care sa va treaca pragul afacerii.

Fiecare tip de business are anumite caracteristici care determina locul in care aceasta s-ar putea situa cel mai bine. De exemplu, o afacere cu amanuntul de telefonie mobila necesita ca aceasta sa fie situata intr-un loc care are un trafic mare – ca un mall. Diferitele feluri de oameni viziteaza mall-ul, si cu toate ca este posibil sa aveti mai multa concurenta in mall, pozitionarea dumneavoastra, unicitatea in afaceri, precum si nivelul de atractivitate al afacerii cu telefoane mobile, vor determina cat de multi oameni vor vizita magazinul dumneavoastra.

Daca va decideti sa detineti o companie de telefonie mobila sau o companie de productie, va trebui sa o localizati acolo unde turnul celular poate primi si transmite date, va sfatuiesc cei de la www.reparatiitelefoane.ro. Acest lucru inseamna ca este putin probabil sa o localizati in suburbii, in mall sau in centrul orasului – s-ar putea sa fie nevoie sa va localizati afacerea la marginea orasului.

Cheia esentiala a locatiei oricarei afaceri trebuie sa prezinte atat un nivel ridicat de confort pentru clienti, cat si un acces facil al angajatilor dumneavoastra.

Initierea unui start-up de vanzari si reparatii telefoane mobile – detalii tehnice si manopera

Daca operati o afacere cu amanuntul de telefonie mobila, atunci intr-adevar nu veti avea nevoie de echipamente costisitoare in desfasurarea activitatii dumneavoastra. Astfel, cele mai multe dintre ustensilele ce le veti folosi in afacerea dumneavoastra de telefoni mobila pot fi achizitionate la mana a doua, cu exceptia telefoanelor in sine. Daca incercati sa fiti economici, atunci exista intr-adevar unele locuri in care puteti obtine o reducere la unele dintre echipamente noi sau la unele second hand utilizate destul de putin.

Cateva lucruri ce va sunt necesare pentru a rula un service de telefonie mobila:

  • Vitrine de afisare
  • Sistem de prindere a telefoanelor
  • Rafturi
  • Casa de marcat
  • POS pentru carti de credit
  • Computer
  • Telefoane

Majoritatea oamenilor care pornesc firme de reparatii telefoane tind sa o porneasca in chioscuri situate in locuri populare, aceasta fiind o varianta destul de promitatoare. Doar dupa ce v-ati facut un nume, puteti apoi sa inchiriati o cladire traditionala de caramida si mortar pentru afacerea dumneavoastra cu telefoane mobile.

Numarul de persoane pe care luati in considerare ca le veti angaja va varia in functie de dimensiunea afacerii dumneavoastra. O sa puteti desfasura eficient afacerea la inceput, dar pe masura ce progresati, veti avea cu siguranta nevoie de mai multi oameni pentru a va ajuta in gestionarea firmei. Daca sunteti in cautarea unei idei de a construi o structura pentru afacerea dumneavoastra de telefonie mobila, va trebui sa angajati un manager, personalul de birou si oamenii pentru vanzari. Astfel va fi nevoie de aproximativ 4 pana la 6 persoane, mai ales daca intentionati sa incepeti pe o scara medie.