Piata germana – Viitorul afacerii tale

De ce ti-ai extinde afacerea pe piata germana? Iti oferim cativa indicatori economici care te vor convinge de necesitatea de a-ti face cunoscute serviciile sau produsele pe piata germana:

  • Venituri: Incepând din 2008, Germania venitul pe cap de locuitor a fost de 44.600 dolari. Putin mai mic decat cel din America de 47.500 dolari – de fapt, o performanta mai buna daca te gandesti ca muncitorul german a castigat acest venit in 1432 ore in 2008 fata de 1792 ore pentru americani.
  • Speranta de viata:  Germanii traiesc de aproape 14 luni, in medie, mai mult decat americanii. Speranta de viata este rezultatul a mai multor aspecte cheie ale starii economiei nationale.
  • Comertul: Performanta comerciala a Germaniei a fost uimitoare. Din 1998 pâna in 2008, germanii au trecut de la un deficit de 5.9 miliarde dolari la un excedent de 267.1 miliarde dolari.
  • Inovare: Germania este un lider in tehnologii noi, inclusiv energia solara, eoliana, si a energiei regenerabile. Germania este, de asemenea, forta motrice din spatele noului accelerator al fortei europene, care exploreaza
    unele dintre cele mai importante descoperiri din fizica.
  • Locuri de munca: In decembrie 2009, rata somajului, a fost de 8,1 la suta.

Piata germana

Economia Germaniei a fost una dintre cele mai mari economii mondiale de la inceputul istoriei moderne. Serviciile de traduceri germana au stabilit relatii de parteneriate si afaceri intre Germania si alte tari. Chiar daca majoritatea oamenilor de afaceri germani vorbesc fluent limba engleza, limba germana este in continuare o cerinta pentru orice afacere oficiala pe teritoriul german.