Firme Romania – Cumparam lista de emailuri sau o construim?

Cand vine vorba de construirea propriei liste lor de e-mailuri foarte bine targetate cu firme Romania, majoritatea oamenilor renunta rapid, fie din lene, fie frustrare. In plus, este nevoie si de un pic de timp pentru a proiecta o pagina de captura, pentru a crea mesaje de follow-up; abia apoi puteti incepe sa trimiteti trafic spre pagina dumneavoastra de captare, pentru a incepe intr-un final sa construiti lista.

Asa ca atunci oamenii cu aceste „idei stralucite” in cap, pentru a face sarcinile lor un pic mai usoare, se conving singuri ca este mult mai facil sa cumpere o lista de e-mailuri! Chiar ei insisi spun: „de ce ar trebui sa irosesc timpul meu facand ceva, cand pot cumpara acel ceva foarte bine directionat?”

Bine, lasati-ma sa explic de ce …

Voi incepe cu diverse afirmatii bizare, nebune, prostii – ca poti „cumpara 500.000 de e-mailuri foarte bine directionate pentru 400-500 de lei!”. Pai atunci de ce nu aruncati, pur si simplu, banii si afacerea pe apa Sambetei daca tot ati ajuns aici? Prin cumpararea si trimiterea de e-mailuri cu aceste liste prefabricate, stiati ca ati putea pierde domeniul dumneavoastra web, ISP-ul, gazda dvs. web, contul dvs. de comerciant si orice altceva in afacerea dumneavoastra? Nu cadeti victima fara scrupule intreprinderilor producatoare de spam care „rascheteaza” adrese de email de la firme Romania de pe internet si le vind din nou si din nou, tuturor, ca si Dvs. Aceasta activitate este considerata ca spam si nu merita sa va distrugeti afacerea cu asa ceva. Firme Romania

O metoda disponibila mai buna ar fi sa utilizati co-inregistrarea efectuata printr-o companie legitima sau sursa. Este mult mai favorabil pentru ca cei care se inscriu printr-o sursa, cum ar fi un buletin informativ, sunt intrebati daca ar dori sa primeasca mai multe informatii cu privire la alte subiecte conexe (astfel incat acesta este motivul pentru care este numit co-inregistrare). Acesta este modul in care companiile de co-inregistrare construiesc cu succes liste orientate de e-mailuri si apoi le vind clientilor.

Singurul dezavantaj al acestei metode este acela ca cele mai multe companii revand aceleasi liste la alti comercianti, care uneori duce la problema ca destinatarii sa fie coplesiti de o tona de oferte, ceea ce face practic imposibil ca oferta Dvs sa primeasca atentia cuvenita. Daca o persoana nu a solicitat in mod expres sa fie pe lista Dvs, si ea nu va cunoaste firma sau serviciile, ea nu va fi atat de receptiva in ceea ce va priveste; prin urmare, este intotdeauna mai bine sa construiti propria lista de emailuri cu firme Romania pe cont propriu.

Deci, treaba sta cam asa: cand cumparati o lista de co-inregistrare, folositi-o ca metoda de generare de trafic in loc de o metoda directa de constructie a listei. Daca decizia Dvs este de a folosi aceasta metoda, in continuare veti gasi cateva sfaturi pentru a va ajuta de-a lungul drumului:

  • Faceti unele investigatii si asigurati-va ca aveti de-a face cu o companie cu o reputatie buna. Verificati pentru a vedea daca aceasta este stabila, are un bun palmares si testimoniale bune. Faceti o cautare pe Google pentru „numele companiilor, sau domeniu”, plus cuvintele „inselatorie, revizuire, sau plangeri” adaugate la sfarsit. Nicio companie nu este perfecta, deci verificati daca au fost rezolvate problemele din trecut.
  • Aflati daca listele sunt proaspete. In cazul in care listele sunt alcatuite mai recent, sunt mai multe sanse sunt ca totul sa fie mai bine.
  • Investigati modul in care sunt colectate datele. Exista companii care vor colecta datele exclusiv pentru nevoile dumneavoastra de marketing, dar da, intr-adevar, asta costa mai multi bani, fiind vorba despre un volum mai mare de munca. Sunt unele companii care colecteaza date foarte bine directionate, so pe acestea trebuie sa le cautati. Stati departe in schimb de listele nedirectionate cu firme Romania, si evitati spammerii, care va pot aduce multe prejudicii, chiar daca pretul este mai mic.
  • Intrebati despre cati multi altii vor primi aceleasi date. Cu cat sunt mai putini clientii care primesc datele, cu atat mai multi bani veti plati pentru liste. Daca platiti mai putini bani, atunci lista cu potentialii clienti va fi cu persoane mai putin receptive, deoarece acestea pot fi inundate cu prea multe oferte.
  • Intrebati vanzatorul daca listele sunt curatate de e-mailurile false, respinse sau duplicate inainte de a decide sa cumparati.
  • Nu amestecati aceste date cu cele pe care le-ati generat pe cont propriu. Acesti noi oameni nu ve cunosc, asa ca va trebui sa le trimiteti e-mailuri cu un continut relevant astfel incat sa poata ajunge sa va cunoasca si sa capete incredere in Dvs. Lista emailuri firme

Deci, vedeti, cumpararea si utilizarea de date cu co-inregistrare poate fi o metoda viabila de a construi o lista de emailuri cu firme Romania pentru comerciantii care au cunostintele necesare. Sfatul meu pentru incepatori ar fi sa nu utilizeze aceasta metoda pana cand nu inteleg cum sa investigheze o companie sau furnizor.