Apartamente pt cazare – De ce ar trebui sa le denumesti

Asigura-te ca dai un nume apartamentelor.

Toate lucrurile importante din viata au propriul lor nume. Oamenii au nume. Evenimentele speciale au nume. Locurile speciale sunt intotdeauna denumite. Da un nume apartamentelor pt cazare in regim hotelier din oferta ta pentru a le face speciale. Locatarii agreeaza acest lucru, si in plus, vor iesi in evidenta si vor fi usor de tinut minte. Oamenii nu le spun prietenilor doar „Am inchiriat un apartament grozav in vacanta”, ei se lauda putin, spunand „Am stat in Happy Studio”. Acest lucru lasa o imagine mai buna decat daca ar spune simplu „Am inchiriat un apartament in regim hotelier”.

Numele sunt memorabile, adresele nu.

Un nume ii ajuta pe chiriasi sa gaseasca mai usor oferta ta de cazare in cautarile de pe internet, si crede-ma: chiriasii cauta intr-adevar spatii de cazare in regim hotelier dupa denumire. Cuvantul inseamna foarte mult. Daca au auzit de locuinta ta de la o ruda sau prieten care a fost oaspete, sau daca ti-au mai vazut locuinta atunci cand au cautat online si incearca sa o gaseasca din nou, o pot identifica mai usor daca si-o amintesc dupa denumire. Este mai simplu sa cauti Vila Staretului Voios decat o casa de vacanta cu 3 dormitoare undeva la periferia orasului.

Ce nume ar trebui sa alegi?

Gandeste-te ce iti place cel mai mult la aceste apartamente pt cazare in regim hotelier si daca acel lucru s-ar putea transforma intr-un nume. Incearca sa gasesti o denumire care nu este folosita deja de altcineva. Unii proprietari folosesc strada, cartierul, localitatea sau numele sau prenumele ca parte a denumirii locuintei lor. Orice ai alege, asigura-te ca este usor de rostit si scris, astfel incat chiriasii sa isi aminteasca denumirea cu usurinta.

Distreaza-te, alegand o denumire pentru apartamentele tale in regim hotelier.

Proprietarii din zona centrala sunt un bun exemplu pentru acest fapt. Aceasta zona este unul din putinele locuri din lume in care iti poti numi apartamentul Lux ultracentral fara ca oamenii sa creada ca vei taxa sume exorbitante. Un nume bun creeaza o imagine si ii face pe chiriasi sa se gandeasca, „Mi-as dori sa experimentez asta!”. O vacanta inseamna un vis devenit realitate, asadar transforma apartamentele pt cazare in regim hotelier din oferta ta in locuri de vis, daruindu-le cate un nume.