Service TV – Sfaturi pentru imbunatatirea experientei clientilor

Un serviciu clienti de calitate si abilitatile de relationare cu clientii se vor dovedi a fi esentiale pentru succesul afacerii dumneavoastra de reparatii TV. Intr-un fel, acestea sunt la fel de important ca si expertiza in reparatii. In acest articol, vom mentiona cateva sfaturi utile cu privire la modul in care puteti oferi o experienta placuta clientilor.

Ascultati si fiti respectuosi

Atunci cand clientii va suna cu privire la problemele lor, trebuie sa stiti sa ascultati. Unii dintre ei vor fi nelinistiti, ingrijorati, sau chiar frenetici. Ramaneti calmi si incercati sa ii calmat si pe ei. Asigurati-i ca veti trimite pe cineva cat de curand posibil sa verifice si sa repare dispozitivul. Fiti sinceri in a estima cat de mult va dura pana la sosirea unui depanator TV.

Fiti profesionisti

Cand sositi la domiciliul lor, purtati-va cu profesionalism. In acelasi timp, dati dovada de omenie si mentineti o atitudine prietenoasa. Modul in care va imbracati le formeaza o impresie despre dumneavoastra, si ii face mai confortabili cu gandul ca dumneavoastra munciti in casa lor. Reparatii-televizoare.net va sfatuieste sa aveti la dumneavoastra un schimb de haine de lucru, pentru a va putea schimba daca hainele dumneavoastra se murdaresc sau se pateaza.

Verificati problema

In primul rand, cereti tehnicianului de reparatii TV sa intrebe clientul despre problemele si simptomele cu care s-au confruntat atunci cand au incercat sa foloseasca dispozitivul. Acest lucru ii va ajuta sa se simta ascultati, si va veti face o idee cu privire la ce se intampla. Apoi, faceti o inspectie. Puteti descoperi ca problema este diferita de ceea ce credea clientul, sau ca exista si alte probleme. In final, explicati clientului care este problema, de ce dispozitivul lor s-a defectat, si ce veti face pentru a remedia problema.

Fiti sinceri cu ei

Fiti mereu cinstiti si onesti cu clientii dumneavoastra. Spre exemplu, daca exista posibilitatea aparitiei costurilor suplimentare, spuneti acest lucru clientilor atunci cand le oferiti o estimare. Daca apar costuri neasteptate, tineti-i la curent. Acelasi lucru se aplica in ceea ce priveste durata lucrarii. Estimati o marja de eroare daca este nevoie; nu comunicati o perioada estimata mai scurta doar pentru a obtine lucrarea.

Angajati tehnicienii potriviti

Daca angajati alti depanatori sau tehnicieni de reparatii TV, asigurati-va ca sunt cu adevarat calificati pentru slujba. Trebuie sa aiba abilitatile si instruirea necesare pentru toate tipurile de dispozitive si probleme. Trebuie de asemenea sa fie instruiti cu privire la modul in care sa interactioneze in mod profesionist cu clientii.

Oferiti estimari corecte si competitive

Oferirea estimarii perfecte este o treaba complicata. Pe de o parte, doriti o estimare accesibila. In mod ideal, ar trebui sa fie sub cea care ar fi oferita de catre un competitor. Pe de alta parte, scaderea excesiva a costurilor poate rupe din profiturile dumneavoastra. Poate de asemenea sa creeze suspiciuni cu privire la calitatea serviciilor pe care le oferiti. Gasirea echilibrului potrivit intre cele doua este foarte important.

Oferiti garantii si/sau profitati de garantii

Daca dispozitivul are o garantie valabila care ar acoperi costul reparatiilor, profitati de aceasta. Daca executarea unor reparatii ar anula garantia, asigurati-va ca informati clientul cu privire la acest lucru inainte de a incepe. Daca este posibil, oferiti garantii pentru lucrarile dumneavoastra. Acest lucru va creste increderea si satisfactia clientilor in serviciile Dvs de reparatii TV.