Intrebari frecvente legate de inlocuirea parbrizului

Nuantarea parbrizului; Cat de intunecat ar trebui sa fie?

Majoritatea proprietarilor de masini solicita, de asemenea, ca geamurile sa fie nuantate pe partile superioare si inferioare ale parbrizului dupa inlocuirea acestuia.

Dar cata nuanta ar trebui sa aplicati? Cata nuanta este legala?

Ei bine, fiecare stat are propriile legi ale nivelurilor de folii permise. Majoritatea legilor de nuante specifica, de asemenea, numarul de centimetri din partea superioara a parbrizului care sunt acceptati.

Prin urmare, inainte de a incepe nuantarea, documentati-va putin cu privire la nivelurile de nuanta acceptate in statul dumneavoastra. Acest lucru va va salva clientii din a fi atentionati de fiecare data sau chiar din a fi amendati.

Sticla pentru parbriz de pe piata pieselor de schimb vs sticla OEM – care este mai bun?

Sticla automata OEM este sticla fabricata de producatorul care a furnizat producatorului dumneavoastra parbrizul pe care l-a plasat in masina dumneavoastra. Cu alte cuvinte, inlocuiti parbrizul cu un alt parbriz aproape identic cu cel pe care il aveati atunci cand vehiculul a iesit pentru prima data de la reprezentanta auto.

Geamul auto de pe piata pieselor de schimb este fabricat de o alta companie decat cea care a realizat parbrizul original al masinii.

In majoritatea cazurilor, parbrizele de pe piata de schimb tind sa fie mai ieftine decat cele OEM, cu toate acestea, dezbaterea din industria sticlei este care dintre cele doua este mai bun?

Daca doriti sa economisiti bani, ar trebui sa va ganditi sa folositi parbrizele de pe piata pieselor de schimb. Aceste parbrize sunt mai ieftine decat cele OEM si va pot ajuta sa reduceti costurile in atelierul dumneavoastra de reparatii parbrize. Cu toate acestea, majoritatea parbrizelor de pe piata de schimb au niveluri de calitate diferite. De asemenea, calitatea ar putea sa nu se potriveasca cu parbrizul original OEM.

Parbrizele OEM sunt de calitate superioara si sunt mai sigure decat parbrizele de pe piata de schimb. De asemenea, tind sa se potriveasca mai bine pe masina si sa respecte aceleasi standarde de calitate ca atunci cand masina a fost construita pentru prima data.

Prin urmare, atunci cand luati o decizie cu privire la care dintre cele doua sa le alegeti, sfatuiti-va intotdeauna cu proprietarul masinii si sfatuiti-l in functie de bugetul lui, ce tip de parbriz sa aleaga.

Care pret este unul corect?

Ca mecanic, va doriti sa le oferiti clientilor dumneavoastra preturi accesibile si corecte. Cu toate acestea, este important sa retineti ca deciziile dumneavoastra de stabilire a preturilor pot duce la esecul sau succesul afacerii dumneavoastra. Prin urmare, trebuie sa luati in considerare cativa factori inainte de a va stabili preturile. Iata cateva indicatii pentru a va ajuta sa stabiliti cele mai bune preturi pentru serviciile dumneavoastra de inlocuire a parbrizului.

Marja

Este absolut necesar sa cunoasteti diferenta dintre costul achizitionarii parbrizelor si pretul dumneavoastra de vanzare, conform www.reparatiiparbrize.net.

Puteti verifica daca preturile dumneavoastra de vanzare acopera in medie costul achizitionarii parbrizelor si costurile generale de manopera. Daca da, stabiliti marja de profit pe baza profitului de care aveti nevoie pentru a va mentine afacerea.

Verificati preturile concurentei dumneavoastra

Cum si-au stabilit alte firme de reparatii parbrize preturile serviciilor?

Trebuie sa concurati favorabil cu alte firme de reparatii auto. Prin urmare, nu stabiliti preturi mai mari decat au celelalte firme de reparatii. Asigurati-va ca preturile dumneavoastra sunt egale sau chiar mai mici decat preturile concurentei.

Concluzie

Serviciile de inlocuire ale parbrizului sunt, fara indoiala, usoare si profitabile odata ce ati devenit competent in acest sens. Folositi provocarile cu care va confruntati ca incepator pentru a invata cat mai multe si, odata ce ati obtinut siguranta, nu va fi doar o sarcina de care veti profita, ci o parte din sarcinile dumneavoastre preferate din job.