Tigla pe casa de la Romada

De cele mai multe ori o folosim ca pe o gluma, mai ales atunci cand iesim cu gasca la o bere, acea vorba celebra pe care toti romanii au spus-o cel putin odata: “Nu ai toata tigla pe casa”. Aceasta expresie o folosesc si eu cand vad unul mai nebun decat mine. Desigur, e destul sa il gasesc, dar si cand dau de el, incep sa ma inchin si imi fac curaj, chiar cred ca mai am scapare :)).

Viata este mereu plina de obstacole asa ca e bine sa mai si glumim. Hai sa revin la subiectul pentru care am vrut sa va deranjez astazi. Am aflat zilele astea de la un prieten ca este o firma de pe care pot comanda cele mai bune produse pentru acoperis. E bine sa ai toata tigla pe casa totusi fiindca astfel risti sa te trezesti cu apa in interior atunci cand ploua. La ce ploi au fost la noi in ultima perioada, nimic nu mai ma mira. Poate sa ploua oricand si chiar nu vreau sa ma gandesc la acest lucru.

Am inteles ca Romada este cunoscută ca una dintre firmele reprezentative din piaţa de sisteme de învelitori metalice şi aceasta datorită cărţii sale de vizită: calitate, preţ, promptitudine. ROMADA este distribuitor autorizat pentru RUUKKI, GERARD, MEGAPROFIL, FAKRO si VELUX. Poate voi colabora si eu cu ei atunci cand ma hotarasc sa fac acoperisul la casa. De prea multa vreme ma tot tin sa iau niste tigla novatik, dar fondurile din acest moment se tot contrazic cu mine.

Zilele astea am vazut niste case cu tigla novatik de la Romada si mi-au placut fiindca acele case au un aspect aparte datorita calitatii tiglei, a formei si culorii acesteia. Pe mine ma intereseaza sa imi pun in sfarsit toata tigla pe casa fiindca risc sa mai ma prinda o ploaie torentiala. Am patit-o acum cea vreme si nu mai vreau sa caut toate cratitele si oalele din bucatarie pentru a strange apa care pica de pe acoperis.

Mereu am cautat mai multe surse sa vad unde gasesc produse de calitate. Trebuie sa recunoastem faptul ca atunci cand vine vorba de locuinta personala, nu conteaza pretul, ci calitatea. Se pare ca Romada nu ofera doar un pret mic, ci si calitate. Asta este un atu pentru ei si chiar cred ca m-ar ajuta foarte mult sa iau tabla tip tigla novatik de la Romada. Chiar mi-a recomandat cineva sa iau si invelitoare metalica de la Romada pentru a avea mai multa siguranta pe acoperis. Sunt foarte multe faze amuzante si totodata prostesti, care s-au petrecut la unele persoane cand au facut acoperisul casei. Acestia au ales niste materiale de proasta calitate si s-au trezit cu apa in casa atunci cand ploua. Imi amintesc chiar de un vecin, care pe ploaia de saptamana trecuta fugea prin casa cu cratitele sa nu ii curga apa pe parchet. D-abia de trei zile montase acoperisul cu tabla normala.

Daca mi s-ar intampla asa ceva mie, as da tot acoperisul jos, cu tot cu grinzi si l-as face de la 0. Insa, ca sa nu fiu si eu in locul vecinului meu, aleg din start produse de calitate, fara sa mai ma intereseze pretul.