A invatat cineva ceva din campania anti-cocalari ?

Pe bune, a invatat cineva ceva din campania anti-cocalari ? DA ! Lumea stie cum arata , cum se comporta , ce hobby-uri are un cocalar si ca ei reprezinta majoritatea .

DAR EI ?

Ei NU au inteles nimic . Adopta acelasi look – padurea-n cap si perciuni pana-n buze , intretinuti cu mult gel . In cluburi se agita in acelasi mod anti-civilizatie , cu mainile in ochii celor din jur . Striga la personalul autorizat pt. a face fotografii : “BAAA ! fa si mie o poza “. Dau bani pt a iesi la hora pe muzica aceea comerciala ce o asculta zilnic la radio . Beau o bere si apoi merg ca si cum ar fi morti , iar cand ajung acasa pun sts : “dnd am baut mult ” urmat de emoticons funyy – haha . Vin la pupitrul DJitei si spun tare si raspicat catre rezident : “Bagate baaaa tu nu o lasa p-asta !” – Cu scopul de a auzii fata ca nu le convine muzica ei (caz real – DJ Mara intr-un club din Pitesti) . La volanul automobilului personalizat incarcat , decid ca legile sunt facute pentru cei cu motoare mai mici decat ale lor . Niciodata nu se gandesc ca multi chiar au cu ce sa se laude , dar sunt retinuti din bun simt . Lista cu aspectele negative este mult prea lunga. Cel mai rau lucru este ca acesti indivizi spun despre altii normali sau chiar ca ei : Uite ba ce cocalar e asta !

Cuvintele anterioare sunt pentru cei de ultima speta. Probabil nu va regaisiti niciunul. Stati linistiti ca tot cocalari sunt si aia care zic: ” cum ba , io am camasa scumpa , am ochelari si mii de poze in oglinda , nu sunt cocalar . I love house music ” . Intradevar , tu esti un cocalar mai aparte .

S-au facut atatea eforturi inutile , ei au ramas incuiati in sfera lor , se simt bine asa cu sunt . Vina nu este numai a lor . Poate ca daca aveau mici contacte cu adevarata civilizatie trageau si ei o concluzie asa cum au reusit si altii sa o faca . Intr-un timp credeam ca e chestie de varsta , trec anii si isi revin . Poate ca asa este , dar la unii aceasta perioada dezgustatoare se prelungeste prea mult .

In scoli au parte de profesori fara caracter , deci ei nu au ce invata de la acesti dascali rurali . Nu cere nimeni stiinta fara limite , dar cu totii simtim nevoia sa fim civilizati si sa traim intr-un astfel de mediu .

Insusi cuvantul cocalar suna foarte urat , dar este destinat sa-i reprezinte .