De ce as inchiria un automobil cand vizitez Europa

E mai usor de transportat bagajele

Cand va intoarceti inapoi, obisnuiti sa va dati toata viata pe spate. Daca sunteti ca majoritatea turistilor, cu o multime de bagaje, atunci este posibil sa adoptati stilul balansat cu aspectul de broasca testoasa gravida (sac mare pe spate si sac mic pe partea din fata). Sau poate trageti un geamantan pe strazile notorii si pietruite ale Europei. Indiferent de stilul bagajelor dumneavoastra, este mult mai usor sa le aruncati in spatele unei masini decat sa o luati la pas pe strazi.

Masina noastra a devenit pentru noi o a doua noastra casa in timpul calatoriilor, si o mare parte din bagajele noastre au fost asezate in pungi si in portbagaj. Desi a fost un pic dezordonat, a fost atat de frumos, avand acces usor la toate lucrurile, spre deosebire de momentul in care luam autobuzul, iar pungile noastre sunt stocate in partea de jos. Trebuie sa aveti intotdeauna la indemana gustarile de calatorie.

Calatoriti in ritmul dumneavoastra

Nu sunteti o persoana matinala? Nici eu. Cine nu incearca sa scape de programul facut de altcineva? Inchirierea unui automobil de calitate de la o firma serioasa precum Hermin Rent-a-car din Cluj inseamna a fi capabil sa plecati si sa ajungeti oricand doriti. Ati avut o noapte alba? Dormiti in dimineata urmatoare si plecati ceva mai tarziu. Nu va deranjeaza sa ajungeti la destinatie putin cam tarziu? Luati cina pe drum. Totul depinde de dumneavoastra!

Va faceti prieteni pe drum

Va amintiti de primul prieten care si-a cumparat o masina in liceu? Amintiti-va cat de popular a devenit dintr-o data! Avand o masina in timp ce calatoriti va duce acest lucru la un nivel cu totul nou. Autostopul este popular in Europa, iar turistii sunt intotdeauna fericiti sa faca o plimbare intr-o masina cu aer conditionat, decat sa ia autobuzul supra aglomerat.

Distrati-va pierzandu-va in lume!

Datorita minunatelor sisteme de satelit moderne, acum puteti sa va simtiti liberi sa va pierdeti stiind ca GPS-ul dumneavoastra este mereu la indemana pentru a va indruma intotdeauna acasa. Acesta este probabil unul dintre lucrurile noastre preferate cand suntem cu masina. Puteti iesi de pe autostrada pentru a vedea orice mic sat local, pentru a explora vechi drumuri de tara care duc si la case mai vechi, stiind permanent ca GPS-ul va va conduce inapoi pe autostrada fara ezitare si fara probleme.