Promovare offline penttru o afacere de infiintari SRL-uri

Va doriti mai multi clienti pentru firma Dvs care infiinteaza SRL-uri, dar promovarea pe Internet nu va atrage? E pacat, pierdeti o multime de potentiali clienti, insa exista oportunitati excelente de reclama si offline. Haideti sa vedem cateva dintre acestea:

Faceti cartile de vizita sa lucreze pentru dumneavoastra

Cartile de vizita reprezinta o modalitate destul de ieftina de a ajunge la diverse audiente offline. Aduceti-le la evenimente sociale si targuri pentru a forma relatii de afaceri profesionale, dar, de asemenea, asigurati-va ca veti pastra un teanc la dumneavoastra in orice moment – nu stiti niciodata cand sau unde ar putea transforma o persoana intr-un potential client!

In afara de a inmana cartile de vizita, ganditi-va sa le oferiti cateva altor companii care ar putea sa va promoveze clientilor. De exemplu, puteti cere sa va lasati cartile de vizita la o facultate de business sau la diverse prezentari de afaceri pentru viitori antreprenori. In plus fata de extinderea accesului dumneavoastra la segmente de public similare, – interactiunile persoanelor vor contribui la aprofundarea conexiunilor cu comunitatea dumneavoastra.

Un alt mod de a va distribui cartile de vizita este sa le oferiti clientilor fericiti care si-au infiintat deja un SRL pentru a va recomanda prietenilor. Puteti chiar sa atasati cateva cari de vizita in publicatiile comunitatii din jurul orasului dumneavoastra.

Daca utilizati aceasta strategie, este o idee buna sa utilizati un numar de telefon pe care sa-l urmariti, astfel incat sa puteti vedea numarul de apeluri, clientii potentiali sau clientii atrasi de cartile de vizita.

Reveniti la Comunitate

Intreprinderile mici nu au adesea fonduri pentru sponsorizari mari, dar au o multime de oportunitati mai mici in cadrul comunitatii sau al industriei. Poate ca un grup local de tineret organizeaza o tombola sau o organizatie locala face o licitatie simpla pentru o cauza nobila. Oferiti cateva pachete la pret redus sau chiar gratuite pentru a sprijini cauza. Aceasta este o strategie de marketing offline care va arata in acelasi timp sprijinul pentru comunitatea dumneavoastra.

Un alt tip de strategie de marketing offline ar fi sa le oferiti timp. Oferiti-va serviciile catre o organizatie locala non-profit sau de caritate. Legaturile pe care le faceti cu ceilalti de acolo si rebumele provenit din activitatea de a darui comunitatii nu va lasa afacerea dumneavoastra de infintare de SRL-uri neobservata.

Vorbiti cu scriitori si jurnalisti locali

Nu trebuie sa platiti bani pentru un anunt de ziar din prima pagina pentru a obtine o reclama scrisa. Actionati ca o echipa de PR proprie si conectati-va cu scriitori si jurnalisti locali din zona dumneavoastra. Familiarizati-va cu oamenii care sunt mereu in cautarea unei povesti si spuneti-le propriia dumneavoastra poveste. Aceasta este una relevanta, interesanta si / sau ofera valoare cititorilor din zona. Subiectul dumneavoastra ar putea fi centrat in jurul a:

  • Ceva despre afacerea dumneavoastra, care este unic in comunitate;
  • Istoria dumneavoastra in comunitate;
  • Lansarea unei noi afaceri;
  • Un produs nou de vanzare;
  • Aducerea unor noi locuri de munca in zona.

Nu numai ca acest tip de publicitate tiparita este libera, dar are si mai multa valoare “inerenta” decat multe forme de publicitate platita, deoarece este mai autentica. Puteti identifica in mod obisnuit persoana potrivita pentru a ajunge la aceasta adresa, examinand articolele din sectiunea pe care ati cauta sa o publicati. De multe ori scriitorii au biografii ce contin informatiile lor de contact.

Iata deci cateva modalitati excelente de a va prezenta businessul de infintare de SRL-uri fara a apela la mediul online.